Information från Telia gällande tilläggstjänster

Telia säger nu så här;
Om man vill använda tre (max fem) digitalboxar för att se kanalpaket Lagom utan extra kostnad, så kan man t.ex. köpa inspelningsbar box/boxar. Det man måste göra på den boxen är att aktivera Videobutiken eller så köper man till något abonnemang.

I RGW:n finns det fyra utgångar för digitalboxar. Kopplar man in en inspelningsbar box så tar den två utgångar. Två kollektiva boxar + en inspelningsbar box tar alltså alla fyra RGW-utgångarna. Om man alltså ska koppla in fler boxar så måste man ha någon form av TV-splitter från Telia,  osäker på om/hur det fungerar. För mer information, kontakta och beställ via  Teliabutiken på Tanneforsgatan i city. 

När det gäller att flytta bredbandsabonnemang till Telia Fiber så kan Telia ordna flytten om man har Telia som operatör sedan tidigare, t.ex. ADSL. Kontakta butiken på Tanneforsgatan. Har man en annan ADSL-leverantör än Telia och vill flytta över till Telia Fiber så måste den som äger abonnemanget säga upp detta hos sin operatör. 

Om någon redan fått hårdvara utskickat via post, så ska detta inte hämtas ut enligt Telia.

Kundtjänst: tel 020-755 766
Support: tel 020-240 250